Skip to content

Wie zijn wij

We kunnen ons voorstellen dat je graag weet met wie je te maken hebt als je LemonTree inschakelt voor jouw coachtraject of evenement. Hieronder vertellen we graag aan je wie we zijn en wat we voor je kunnen betekenen.

lemontree-events-cynthia-en-mary

Cynthia

Ik ben Cynthia en heb LemonTree events opgericht. Al van jongs af aan weet ik dat ik graag de boel regel. Dat is wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Daarnaast ben ik graag in het buitenland en dan voornamelijk met goed gezelschap, waar het warm is en je lekker kan eten. In Italië zit je dan goed.

Voor je bij ons in Italië komt voor een culinaire reis, een workation of je bruiloft moet er een hoop geregeld worden en ik word er heel blij van dat ik dat mag doen! Ook tijdens je verblijf bij ons zorg ik dat het je aan niets ontbreekt. Eigenlijk is alles mogelijk en ik denk dan ook graag in oplossingen. When life gives you lemons, make lemonade past goed bij mij. En ach, door de mooie en rustgevende omgeving, het heerlijke eten (en vooral de wijn) en de manier van leven in Italië wordt het nóg leuker! Ik neem je graag alles uit handen zodat je je écht kan focussen op aan jezelf of je bedrijf werken en te genieten van alles wat Toscane je te bieden heeft.

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen neem dan zeker eens contact op. Het lijkt me leuk om je te ontmoeten!

Voor de evenementen in Italië werk ik samen met Mary van Coachtraject.

Mary

Ik werk al 18 jaar als gecertificeerd beroepscoach in mijn eigen coachbedrijf CoachTraject in Coevorden. Ik ben een nuchtere coach met beide benen op de grond in persoonlijke coaching, teamcoaching, life-coaching, stress coaching en burn-out. 

Het behalen van resultaat vind ik belangrijk, maar wel samen en op een ontspannen manier. Die ontspannen manier heb ik samen met Cynthia ook gevonden in Toscane in Italië, waar je in alle rust, in een schitterende omgeving met heerlijk eten en een goed glas wijn de mooiste momenten beleeft. 

Ik ben altijd een echte fan van Italië geweest. Als kind ging ik daar met mijn ouders al graag op vakantie. De mensen, het klimaat, het eten en de natuur zijn er fantastisch. Daarom wil ik dat samen met Cynthia graag met je delen in de omgeving van Lucca in Toscane. 

In een authentieke Toscaanse villa  kun je ongestoord met ons aan jezelf werken. Als je dan na een midweek weer naar huis gaat heb je veel nieuwe inzichten, ideeën, plannen en ervaringen. Dan kun je weer verder! 

Mijn motto is ‘Als je niets doet, gebeurt er niets!’. Dus gewoon met ons mee gaan naar Toscane. Dan gebeurt er echt iets! 

groene-deur-toscane
lemontree_logo

Contact

T: +31(0) 6 30 80 13 47
info@lemontree-events.nl

Kantoor nederland

Klooster 5A
7741 NB Coevorden

Privacyverklaring
© LemonTree Events

Website door Meer dan Online