Skip to content

Workation

Op zoek naar een nieuwe manier om te werken en te reizen tegelijkertijd? Wij bieden je een Workation! Workation is een moderne, verfrissende en productieve manier om in een midweek aan jezelf te werken in een inspirerende omgeving.

bergen-laptop

WERKEN EN REIZEN COMBINEREN

Stel je voor, werken in een schitterend gebied in Toscane in Italië, vanuit een luxe villa met inspirerend uitzicht. Het is mogelijk met de Workation van LemonTree!

Wij zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een productieve werkdag, waaronder snelle internetverbinding, comfortabele werkruimtes en een uitstekende accommodatie. Bovendien kun je profiteren van de lokale cultuur en activiteiten tijdens het programma of in je vrije tijd.

Workation biedt vele voordelen, zoals het verbeteren van de balans tussen werk en privé, het opdoen van nieuwe ervaringen, het uitbreiden van je netwerk en het vergroten van de productiviteit door de verandering van omgeving en klimaat.

Activiteiten in het buitenland

LemonTree heeft een gevarieerd aanbod van pakketten, dus er is altijd iets dat bij je past. Je kunt ook met je bedrijf, team of vriend(innen)groep werken aan jullie samenwerking of aan een nieuw programma/project. De afwisseling van het aan jezelf werken door middel van coaching en door activiteiten zoals schilderen, koken, wandelen of zwemmen geeft je veel productiviteit op een ontspannen manier!

Het is een geweldige manier om nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe culturen te ontdekken, uit te rusten en tegelijkertijd productief te blijven.

Dus, waar wacht je nog op? Ga met LemonTree mee op avontuur in het prachtige natuurlijke landschap van Toscane. Maak de stap naar een nieuwe manier van werken met Workation en laat je productiviteit en creativiteit bloeien! Wil je liever afwijken van onderstaand programma, neem dan contact op voor een programma op maat.

Ga je mee?

Maandag 10  t/m vrijdag 14 juni 2024

Maandag 16 t/m vrijdag 20 september 2024

 

workation-in-het-buitenland

Programma

Dag 1
Na een korte vliegreis halen we je op van het vliegveld in Pisa en nemen we je mee naar de prachtige, authentieke villa in de omgeving van Lucca. Afhankelijk van het tijdstip waarop je aankomt kun je nog aanschuiven voor een heerlijke lunch. Daarna heb je voldoende tijd om je koffer uit te pakken en even lekker bij te komen in de mooie tuin van de villa. Om elkaar beter te leren kennen maken we s middags samen een heerlijke Tiramisu. We nemen samen het programma door voor deze week en aansluitend genieten we van een Italiaans buffet. 

Dag 2
Na het ontbijt gaan we aan de slag met het 365 dagen ontwikkelplan. Deze dag staat in het teken van je plan en wat je wilt bereiken over 365 dagen.Je duikt vandaag in jezelf. Hoe goed ken je jezelf eigenlijk? Waar ben je goed in en waarin niet? Wat wil je ontwikkelen? Dat hoeft niet vast te liggen, maar kunnen we gedurende deze werkweek ook nog aanpassen. We maken kennis met een persoonlijkheidsanalyse die je gaat helpen om je eigen communicatie te verkennen en te weten hoe je het beste met andere mensen kunt praten. Na deze dag van hard werken hoeven we niet zelf te koken. We mogen vanavond aanschuiven bij het diner in de villa. De rest van de avond is vrij in te vullen; natafelen met elkaar, je even terugtrekken of op tijd naar bed? Dat bepaal je helemaal zelf. 

Dag 3
Na het ontbijt werken we weer aan je 365 dagen ontwikkelplan. We lunchen in de villa. ’s Middags staat in het teken van leren en ontspannen met een spelprogramma. Vanavond gaan we aan de slag om gezamenlijk het diner te bereiden. Samen met Paola koken we typisch Italiaans en leren we de geheimen kennen van de Italiaanse keuken.  

Dag 4
Na het ontbijt werken we ’s ochtends verder aan het plan. Daarna vertrekken we naar de stad Lucca. We lunchen op het bekende stadsplein Piazza dellAnfiteatro. Daarna kun je op eigen gelegenheid de stad ontdekken of deelnemen aan de stadswandeling. Hierbij mag het beklimmen van de beroemde toren Guinigi natuurlijk niet ontbreken. Na dit prachtige stadsbezoek gaan we terug naar de villa, waar weer een heerlijk Italiaans diner voor ons wordt gemaakt. Dit is alweer de laatste avond en ook deze mag je zelf invullen; alvast je koffer inpakken, op tijd naar bed of juist genieten van de laatste lange avond van deze fijne reis. 

Dag 5
Vandaag is de dag van vertrek en hebben we dus geen programma. We ontbijten voor de laatste keer gezamenlijk en dan is het tijd om de villa te verlaten. We zorgen dat je op tijd op het vliegveld in Pisa komt voor je terugreis. Vlieg je pas later op de dag? Dan kan je ervoor kiezen om je door ons af te laten zetten in het centrum van Pisa en de stad nog te bezoeken.   

Inclusief 

  • Verblijf in een één- of tweepersoonskamer in een authentieke Toscaanse villa met prachtige tuin en zwembad 
  • Elke dag ontbijt, lunch en diner 
  • Alle drankjes en snacks in de villa 
  • Transfer van en naar het vliegveld en vervoer ter plaatse 
  • Alle uitjes van stadsrondwandeling tot entree voor het beklimmen van de Guinigi toren. 
  • Programma met je persoonlijke 365 dagen ontwikkelplan incl. begeleiding door een gecertificeerde coach van Coachtraject. 

Exclusief 

  • Retourvlucht Pisa 
  • Reis- en annuleringsverzekering 

 

1299,- o.b.v. een gedeelde kamer 

(éénpersoons-kamer op aanvraag) 

 

lemontree_logo

Contact

T: +31(0) 6 30 80 13 47
info@lemontree-events.nl

Kantoor nederland

Klooster 5A
7741 NB Coevorden

Privacyverklaring
© LemonTree Events

Website door Meer dan Online