Skip to content

Waar zijn onze events

Toscane staat bekend om haar wijnen en in de omgeving vind je dan ook tal van wijngaarden. Ook olijfgaarden zijn er in overvloed en zullen we zeker gaan bezoeken tijdens je verblijf bij ons.

waar-events-omgeving-toscane

Omgeving Toscane

Toscane staat bekend om haar wijnen en in de omgeving vind je dan ook tal van wijngaarden. Ook olijfgaarden zijn er in overvloed en zullen we zeker gaan bezoeken tijdens je verblijf bij ons. Vanaf het vliegveld naar één van onze locaties zie je onderweg overal prachtige vergezichten vanaf de heuvels, de cipressen, de rode daken en in elk stadje een kerktoren.

Tijdens de evenementen zullen we verblijven in één van de authentieke  villa’s waar wij mee samenwerken in de omgeving van Lucca. Lucca is een stadje met zo’n 90.000 inwoners en is geheel ommuurd. De stad staat bekend om de vele kerken en torens en heeft een rijke historie. Lucca ligt op een half uur rijden van het vliegveld in Pisa.

De villa's

Afhankelijk van het evenement kiezen we welke villa het beste past bij het programma dat we aanbieden. We hebben momenteel keuze uit vijf prachtige authentieke villa’s in de omgeving van Lucca. Elke villa is weer uniek, maar één ding hebben ze gemeen: Ze bieden de rust en ontspanning die goed bij ons en onze programma’s past. Zo ben je ver weg van de drukte, maar toch ook zo in de stad of bij het vliegveld. Alle villa’s hebben ruime slaapkamers, fijne badkamers en beschikken over een zwembad. In en om de villa’s is het mogelijk om je even terug te trekken of in kleine groepjes samen te werken.  

​Je hebt de keuze of je een slaapkamer wilt delen of liever alleen slaapt. Afhankelijk van de villa zijn er één of meerdere kamers beschikbaar voor eenpersoonsgebruik. Dit kan je aangeven bij je aanmelding.  Kom je samen of vind je het geen probleem om samen te slapen dan kan je een tweepersoonskamer delen. Welke kamer je ook kiest, bij aankomst is het bed voor je opgemaakt en liggen je handdoeken voor je klaar. Alle kamers zijn voorzien van een werkplek om even alleen te werken en er is gratis wifi beschikbaar.

Wil je bij ons komen trouwen dan gaan we natuurlijk met jullie in overleg welke villa het beste past bij jullie wensen en is ook afhankelijk van het aantal gasten die jullie mooiste dag(en) met jullie komt vieren. Ook voor succes vieren of een evenement dat wij niet standaard aanbieden is dit zeker mogelijk.

workation-in-het-buitenland
lemontree_logo

Contact

T: +31(0) 6 30 80 13 47
info@lemontree-events.nl

Kantoor nederland

Klooster 5A
7741 NB Coevorden

Privacyverklaring
© LemonTree Events

Website door Meer dan Online