Skip to content

Succes vieren

Het vieren van succes is echt heel belangrijk omdat het de teamgeest versterkt, de motivatie verhoogt en je de mensen kunt laten zien wat jullie hebben bereikt. Bedank bijvoorbeeld je medewerkers voor hun inzet en harde werken; vier het in Toscane!

succes-vieren-toscane

Vier jullie succes in Italië

Voor het vieren van succes van bijvoorbeeld de behaalde doelen van je bedrijf of voor de introductie van een nieuw product kun je een feest voor het hele team of je bedrijf organiseren. Dit kan een formeel evenement zijn, zoals een dinertje of een borrel of een meer informeel evenement, zoals een spelletjesavond of uitje.

Maar,……  hoe fantastisch zou het zijn om het in het buitenland te vieren? In een andere omgeving waar je, los van de dagelijkse realiteit, even stil staat bij datgene wat jullie bezig houdt?

LemonTree biedt in een schitterende villa in Lucca, Toscane, Italië de mogelijkheid om dit voor jullie te organiseren.

Het belang van succes vieren

Het vieren van succes is echt heel belangrijk omdat het de teamgeest versterkt, de motivatie verhoogt en je de mensen kunt laten zien wat jullie hebben bereikt. Bedank bijvoorbeeld je medewerkers voor hun inzet en harde werken of bedank je klanten voor hun trouw en steun door hen uit te nodigen voor een evenement. Deel geweldig nieuws over je bedrijf of je behaalde doelen met de buitenwereld vanuit de inspirerende omgeving van Toscane.

LemonTree helpt om te kiezen voor een manier die bij je bedrijf en je team past. We maken er samen een absoluut positieve en onvergetelijke gebeurtenis van! Bel of mail ons om je wensen en ideeën te delen en samen de mogelijkheden te bespreken.

Succes vieren in Italië
lemontree_logo

Contact

T: +31(0) 6 30 80 13 47
info@lemontree-events.nl

Kantoor nederland

Klooster 5A
7741 NB Coevorden

Privacyverklaring
© LemonTree Events

Website door Meer dan Online