Skip to content

Bruiloft in Toscane

Kies voor een onvergetelijke bruiloft in het mooie Toscane. Laat je dromen uitkomen en geniet van elke seconde samen met de liefde van je leven en jullie dierbaren.

tafel-bruiloft-italie

Jullie droomhuwelijk in Toscane

Je huwelijksdag is het mooiste moment van je leven en daarom moet het speciaal en onvergetelijk zijn. Trouwen in het buitenland is een geweldige manier om ​​mooie levenslange herinneringen aan je huwelijksdag te maken. LemonTree events vindt trouwen in Italië de meest romantische en avontuurlijke manier om je liefde te vieren! Het geeft je daarnaast de kans om je te omringen door de mooiste natuur en culturele bezienswaardigheden.

Met een bruiloft in Toscane kun je een prachtige en unieke ervaring creëren voor jou en je geliefde. Stel je voor: een romantisch strandceremonie, een opwindende stadsbruiloft op een historische locatie of een feest in een kasteel of mooie villa. De bijzondere omgeving van Toscane geeft een onvergetelijke sfeer aan jullie bruiloft. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos.

Onvergetelijke bruiloft en vakantie in Italië

Trouwen in een nieuwe omgeving betekent ook een nieuwe bestemming ontdekken met je geliefde en zo kun je met een bruiloft in Toscane ook meteen een onvergetelijke vakantie creëren voor jullie en de gasten. Naast het vieren van jullie liefde kunnen jullie ook samen genieten van de prachtige cultuur, de smakelijke Italiaanse keuken en de adembenemende landschappen in het heerlijke Toscaanse klimaat.

LemonTree biedt daarom een compleet pakket aan voor jullie bruiloft in Toscane, inclusief de organisatie van de ceremonie, de verblijven voor jullie gasten en de catering. Je kunt de bruiloft helemaal aanpassen aan jullie eigen stijl en persoonlijke voorkeuren. We bespreken tot in detail jullie wensen en de mogelijkheden. Persoonlijk contact en korte lijntjes vinden wij belangrijk en wij nemen graag al het werk uit handen, zodat jullie ook echt kunnen genieten van deze speciale gebeurtenis.

trouwen-in-italie
lemontree_logo

Contact

T: +31(0) 6 30 80 13 47
info@lemontree-events.nl

Kantoor nederland

Klooster 5A
7741 NB Coevorden

Privacyverklaring
© LemonTree Events

Website door Meer dan Online